Teamleider IT Operations

Solliciteer nu

Vacature Teamleider IT Operations

Wil jij graag zelf hands-on blijven binnen server/netwerk- en applicatiebeheer, maar wil je ook graag nadenken over het grotere plaatje en collega’s coachen? 

40 uur · Drukwerkdeal.nl · Keulenstraat 4, Deventer 

Als teamleider IT operations bij Drukwerkdeal.nl verzorg je samen met je team de interne, operationele IT-infrastructuur voor ruim 300 collega’s op vier locaties (NL en BE). Jij prioriteert, plant en verdeelt het werk, maar je vindt het ook fijn om zelf je handen ‘vuil’ te mogen maken. Jij blijft graag betrokken bij de techniek! Als teamleider IT operations coach je daarnaast jouw collega’s, helpt ze doelen te stellen en te behalen, en begeleidt ze als ze het even moeilijk hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen fluitend naar het werk gaat, elke dag!

Omdat je precies weet wat er allemaal op IT-gebied binnen de organisatie speelt ontwikkel je ideeën over hoe we het kunnen verbeteren. Samen met Koen (de CTO) bepaal je de roadmap met projecten, stel je doelen, bewaak je de voortgang en het budget, en evalueer je de resultaten. Jullie maken technische ontwikkelingen mogelijk!

Hoe je dag er dan uit ziet?
Die begint soms al voordat je op je werkplek zit! In de lift al vraagt Martyn: ‘Mijn laptop start langzaam op. Kun je daarnaar kijken?’. Niet op dat moment, want op je telefoon zie je een melding in het #customerservice Slackkanaal: ‘klanten die ons bellen kunnen ons niet horen!’. Alle hens aan dek! Gelukkig is na overleg met de telefonieleverancier de storing snel verholpen. 

Tijd voor de dagstart met je team. Er staat een verhuizing van een aantal werkplekken op de planning en je zorgt ervoor dat iemand ad hoc vragen kan oppakken. Vervolgens bekijk je welke tickets er open staan. Martyn heeft een ticket ingeschoten voor zijn laptop! Omdat dit probleem al vaker is voorgekomen had je al extra geheugen besteld. Kenny installeert deze bij Martyn, opgelost! Ook zijn er veelvuldig aanvragen geweest voor het installeren van de Zoom software voor videocalls. Wellicht dat we dit in één keer bij iedereen kunnen installeren. Een mooi klusje om uit te zoeken! Tussendoor check je hoe het gaat met de verhuizing en of iedereen nog lekker bezig is. Plots zegt Shirzad: ‘iedereen tijd voor een potje Fifa?’. Even tijd voor wat ontspanning, leuk!

Jij bent

 • een ervaren server/systeembeheerder met kennis van Windows desktop & server, IT-infrastructuur (Cisco & HP, Palo Alto);
 • iemand die weet van de details, en toch het grote plaatje kan overzien;
 • goed in plannen en organiseren, maar ook flexibel om ad hoc issues op te pakken;
 • een teamleider IT in spe. Ervaring is een pré;
 • tot slot, ben je goed in Nederlands, zowel in woord als in geschrift.


Het team
Als teamleider IT operations werk je met een gezellig team wat momenteel bestaat uit twee systeem/werkplekbeheerders, twee stagiairs, twee flexwerkers en twee externe server/netwerkbeheerders. Samen doen jullie er alles (op IT gebied 😉) aan om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk kan doen en klanten goed kunnen worden geholpen! Jullie werk blijft dus zeker niet onopgemerkt!

Benieuwd naar je nieuwe collega’s? Bekijk dan ons smoelenboek. 

Wij bieden jou

 • hoge mate van verantwoordelijkheid: samen met het team run je de IT van 4 vestigingen;
 • een prettige werkplek en kantoor;
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;
 • een passende beloning, deelname aan NN Bewust Pensioen, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en reiskostenvergoeding;
 • flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-18:00 uur weer naar huis;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast ?
Mooi! Klik op de sollicitatie button en vul je gegevens in. We proberen z.s.m. een reactie te geven. Vragen? Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth Kremer: 088-8855490. We zijn benieuwd naar je

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste prangende vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met Koen en onze HR Business Partner Laura. Daarna plannen we een kennismaking met het team. Onze intentie is om dit aansluitend te doen. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!