Software Tester

Solliciteer nu

Vacature Software Tester

Wij willen onze klanten de beste service bieden wanneer ze ons e-commerce platform gebruiken voor hun drukwerk. Als Software Tester zet je de “puntjes op de i” van de releases voor Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be!

32, 36 of 40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Onze development teams ontwikkelen samen ons platform (met name in PHP), die voor een steeds groter deel bestaat uit microservices. Een aantal teams werkt aan de frontend en de betalingen die gedaan worden op de website. Voor deze teams zoeken wij een Software Tester. Je maakt testscenario’s, je voert tests uit, je bespreekt jouw bevindingen met onze developers en je schrijft jouw deel van de release notes. Je kijkt verder dan alleen de functionele eisen. Want wat gebeurt er bijvoorbeeld als een gebruiker niet de gebruikelijke gegevens invult, maar totaal wat anders? Ga jij tot het uiterste om onze bugs te vinden voordat we releasen?

Naast het daadwerkelijk testen adviseer je proactief over teststrategieën en -methodes, ben je op de hoogte van risicogebieden door veranderingen en identificeer je (toekomstige) QA-behoeften en -vereisten. Testscripts worden op dit moment door onze developers geschreven. software tester Alexander werkt fulltime voor ons vanuit Oekraïne, maar in Deventer is deze functionele rol nieuw. Je krijgt daarom veel ruimte om jouw rol vorm te geven. Wil je bijvoorbeeld testscripts automatiseren met Selenium? Dan mag jij daarin de lead pakken.

Jij bent

 • bekend met de bovenstaande werkzaamheden; jij bent een ervaren functioneel Software Tester met HBO werk- en denkniveau;
 • net zoals het team, geïnteresseerd in nieuwe technieken. Ervaring met Selenium, TestLink, PHP, HTML en CSS is een pré;
 • enthousiast als je collega’s je vragen om een potje Mario Kart te spelen.


Het team
De afdeling Development bestaat uit meer dan twintig collega’s in binnen- en buitenland en is verdeeld in zes scrumteams. Als software tester (QA) werk je intensief samen met een deel van onze teams en onze software tester in Oekraïne. De voertaal is daarom Engels. In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor verse ideeën, die je kan opdoen tijdens een spelletje in onze gameroom!

Wij bieden jou

 • alle vrijheid om het testen op jouw manier meer vorm te geven!
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;
 • een prettige werkplek en kantoor met mooie presentatieruimte voor meetups;
 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;
 • een passende beloning, deelname aan NN Bewust Pensioen, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en reiskostenvergoeding;

 • flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-18:00 uur weer naar huis);

 • in overleg met je team, de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken;

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast of gewoon kennismaken?
Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste prangende vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met je een collega developers en teamlead Hans. Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we tweede gesprek met collega's en Laura(HR Business Partner). Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Gewoon nieuwsgierig?
Dan is het ook mogelijk om een vrijblijvend gesprek te plannen met Peter en Jacco. Of kom kennis maken op onze Developer Meetups.

Vragen?
Bel of app dan vrijblijvend met onze Recruiter Liesbeth: 088-8855490 of 06-10057640.

Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar jezelf dus de moeite!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!