Software Architect

Solliciteer nu

Vacature Software Architect 

Krijg jij energie van het opzetten van een compleet nieuwe architectuur en doe jij dit het liefst samen? Voor een nieuw langdurig project zoeken wij een Software Achitect!

32, 36 of 40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Via Printdeal.be en Drukwerkdeal.nl worden dagelijks duizenden gepersonaliseerde drukwerkorders geplaatst en verwerkt. Het platform ontwikkelen we zelf en is een end-to-end product. Elke dag werken we samen aan een geweldige klantervaring en nog betere kwaliteit!

We gebruiken bijna honderd microservices, hosten in de Amazon Cloud (AWS), zijn bezig met het inrichten van de services met Docker en Kubernetes en werken 100% scrum. Klinkt goed, toch? Toch zijn de nodige innovaties door tijd en technische beperkingen gering. Om deze reden zetten we een nieuw, internationaal platform op. Dit doen we samenwerking met onze moedermaatschappij Cimpress. Kortgezegd stellen we over en weer services beschikbaar, delen we onze kennis, maar zijn we zelf verantwoordelijk voor de services die we gebruiken en hoe we het inrichten. Alle ruimte om from scratch na te denken over onze architectuur!

Als Software Architect breng je onze bestaande architectuur in kaart en bepaal je de stip aan de horizon. Je stelt richtlijnen op voor een nieuwe, consistente architectuur, denkt mee in de roadmap en bepaalt in samenwerking met de stakeholders, product owners en de teamlead de prioriteiten. Je bent het technische geweten en anticipeert op technische (on)mogelijkheden, vertaalt wensen naar technische mogelijkheden en spot kansen en trends. Jij bent ‘one of the development guys’ en jullie vragen over en weer elkaars input. Je deelt actief jouw visie en zorgt ervoor dat developers het architectuurbeleid begrijpen en ondersteunen. Samen doen jullie je uiterste best om wensen mogelijk te maken en verrassen we onze klanten met nieuwe en nóg betere services!

Jij…

 • …bent een ervaren Software Architect (+3 jaar ervaring) of een senior developer die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière;
 • …hebt hands-on ervaring met PHP en MVC. Ervaring met Java, React en release management zijn een pre;
 • …hebt veel ervaring in commerciële IT-organisaties;
 • …voelt je als een vis in het water in een scrum-omgeving;
 • …weet zelfstandig een lijn te bepalen in het werk en durft knopen door te hakken;
 • …zoekt proactief samenwerking op en past je taalgebruik aan op je gesprekspartners;
 • …weegt standpunten af en weet je eigen standpunt en (on)mogelijkheden helder en toch tactvol over te brengen;
 • …betrekt developers in het proces, deelt jouw visie en de kaders en geeft daarmee voor hen duidelijk een ontwikkelrichting;
 • …bent bereid om incidenteel naar één van de Cimpress-vestigingen in Mumbai of Waltham (MA) te reizen;
 • …spreekt, tot slot, vloeiend Nederlands en Engels.


Het team
De afdeling Development bestaat uit meer dan twintig development collega’s in binnen- en buitenland en is verdeeld in zes scrumteams. Als Software Architect werk je ook intensief samen met de projectmanager, de product owners, de teamlead development, de CTO, stakeholders van andere afdelingen en een development team in Mumbai. De voertaal is daarom Engels. Samen doen jullie er alles aan om dit project succesvol te maken! In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor verse ideeën, die je bijvoorbeeld kan opdoen tijdens een spelletje in onze gameroom!

Wij bieden jou

 • Hoge mate van verantwoordelijkheid en vrijheid voor inbreng van bijvoorbeeld nieuwe technieken.
 • Een salaris passend bij je kennis en ervaring. De range loop tot ± max €5000 voor een expert;
 • Nationale Nederlanden pensioensregeling.
 • 25 vakantiedagen ( o.b.v. fulltime ).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-19:00 uur weer naar huis.
 • Ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen.
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest.
 • Een eigen fitnessruimte en wekelijkse bootcamps.
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of salade.


Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om telefonisch kennis te maken en een uitgebreid kennismakingsgesprek te plannen met teamlead development Hans en een developer. Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we een tweede gesprek met Koen(CTO) en Laura(HR Business Partner). Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Vragen?
Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!