Segment Marketeer

Solliciteer nu

Vacature Segment Marketeer

Elke dag nadenken over hoe je kunt inspelen op de behoefte van de klanten binnen jouw segment (resellers: b2b2b) bij Drukwerkdeal.nl, daarvan krijg jij als segment marketeer energie!

32, 36 of 40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Jij zoekt continue de beste product-marktcombinaties en manieren om nieuwe en bestaande doelgroepen met een passende boodschap te bereiken. Samen met collega product- en segment marketeers doen jullie er alles aan om het meeste uit de markt te halen. Jullie hebben volledige vrijheid om projecten en campagnes te initiëren.

Hoe ziet je dag er dan uit?
Elke dag is anders, want jij beheert jouw agenda. Vandaag begin je om 10 uur. Na de gebruikelijke weekendverhalen ga je naar je meeting met alle online kanaalspecialisten. Samen vullen jullie de briefing aan voor de campagne ‘maak werk van je kantoor’. Tof, het studio-team kan aan de slag en dan kunnen we binnenkort live! Frank slackt je: ‘potje tafeltennis en lunch?’. Graag!

Na een lekker broodje en frisse salade is het tijd voor quality-time met je laptop om je plannen voor een klantenpanel uit te werken. Ondertussen heeft Bart ook nog vragen over een evenement in ons experience center en zie je in Trello dat Jeroen je advertentie heeft gemaakt. Het is een vette visual, maar het kan nog sterker. Je geeft hem snel feedback en gaat door naar je afspraak met Martijn, een van onze data-analisten. Samen kijk je waar nog kansen liggen voor jouw klant- en subsegmenten. Om half vijf is het tijd voor de monthly update van het MT. Daarna ben je volledig op de hoogte van de bedrijfsresultaten en heb je weer inspiratie waar we ons met z’n allen voor inzetten. Fijn!

Jij bent

 • een ervaren marketeer, jij denkt op strategisch niveau na over doelgroepen;
 • proactief en je neemt het initiatief als je verbeteringen of kansen ziet, en weet daarvoor draagvlak te creëren;
 • analytisch en je ontwikkelt snel een eigen mening en visie;
 • geïnteresseerd in sales en je weet makkelijk aansluiting te vinden bij onze klanten;
 • sterk in het verkopen vanuit concept;
 • communicatief vaardig en je praat even makkelijk met je sales en development collega’s als met een klant;
 • tot slot, altijd in voor een potje tafeltennis of Mario Kart met je collega’s!


Het team
Geïnspireerde en blije klanten, daarmee begint en eindigt de dag voor onze marketing collega’s. Het marketing team bestaat uit drie product marketeers, drie segment marketeers, een event marketeer, een brand/content marketeer en teamlead. Samen met ervaren segment marketeers ben je actief bezig met de juiste benadering van klantgroepen en constant op zoek naar nieuwe kansen!

Wij bieden jou

 • een strategische functie, waarin jij veel vrijheid krijgt voor eigen initiatieven;

 • een prettige werkplek en kantoor;

 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;

 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;

 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;

 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;

 • flexibele werktijden. Thuiswerken is in overleg mogelijk;

 • een passende beloning en deelname aan NN Bewust Pensioen;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast?
Mooi! Klik op de sollicitatie button, vul je gegevens in en je krijgt binnen 10 werkdagen feedback. We zijn benieuwd naar je!

Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om telefonisch kennis te maken en een uitgebreid kennismakingsgesprek te plannen. Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we een tweede gesprek en daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Vragen? Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!