Process Engineer

Solliciteer nu

Process Engineer

Krijg jij energie van het leiden van verbeterprocessen van technische aard en vind jij het fijn om samen te werken voor een mooi tastbaar, grafisch product? 

32, 36 of 40 uur · Keulenstraat 4, DEVENTER

Als Process Engineer ben jij de spil tussen onze eigen productielocaties, leveranciers, onze logistieke partners, onze product owners en development teams. Samen met je collega Process Engineer Rinie pakken jullie in de gehele supply chain verbeterprojecten op. Je brengt behoeftes in kaart en analyseert data om tot de oorzaak van fouten te komen. Je vertaalt dit naar oplossingsrichtingen, bepaalt het rendement en stelt requirements op. Op basis van deze informatie maak je een functioneel ontwerp of doe je een verbetervoorstel. Bij dit proces betrek je stakeholders en creëer je draagvlak. Samen met de product owner, developers en leveranciers weet je structurele verbeteringen te realiseren. Dit alles om samen doelstellingen te halen en een nog betere klantervaring te leveren!

Hoe ziet je dag eruit?
Elke dag is anders, maar op maandag, na de gebruikelijke weekendverhalen, start je met de weekly van je team. Jullie bespreken de afgelopen week en wat er nog op de planning staat. Je gaat o.a. samen met inkoper Jurgen naar een leverancier. Er zijn daar nog wat obstakels voor het automatiseren van de order intake. Dan check je Trello en zie je dat Evert-Jan een aanpassing in het systeem heeft gemaakt. Samen testen jullie of onze inpakcollega’s nu wel de juiste melding krijgen bij het verzenden van een order. Perfect, het werkt!

Na de lunch heb je een afspraak met product owner Rick en developer Henk om een nieuwe optie in ons systeem te bespreken. We willen graag kunnen forceren dat bepaalde producten met DHL of een andere carrier meegaan in plaats van PostNL. Samen sparren jullie over de complexiteit, technische haalbaarheid en bekijk je wat de beste optie is voor de verschillende stakeholders. Dan slackt Kenny je: ‘Potje tafeltennis om 15:00?’. Graag!

Na de nodige gewonnen sets ga je aan de slag met een open ticket. Hierin wordt gemeld dat er problemen zijn met de oriëntatie van een te drukken bestand. Deze wijkt af van de inkoopdata waarop de leverancier automatiseert. Na wat speurwerk kun je gelukkig eenvoudig achterhalen waar het misgaat en kan je snel schakelen met de leverancier. Fijn, ook weer opgelost!

Jij bent

 • Ervaren in verbeterprocessen van technische aard in de grafische branche.
 • Bedreven in proces-, project-, en change management.
 • Hbo geschoold? Dat is een pré. Hbo werk- en denkniveau is een must.
 • Geïnteresseerd in verbeterprocessen en je overziet wat daarvoor nodig is.


Het team
Als Process Engineer maak je deel uit van het team Supply Chain Management. Dit team bestaat nu uit strategisch inkopers, calculatoren, een medewerker kwaliteit, een QA manager, category managers, een process engineer, medewerkers process & operations en de manager supply chain. Samen zorgen jullie ervoor dat Drukwerkdeal.nl de beste marges kan behalen en de hoogste kwaliteit kan leveren! Nieuwsgierig, precies en innovatief; dat is Supply Chain Management. Genieten van technische verbeteringen!

Wij bieden:

 • Werken bij een echt web2print-bedrijf waar klanttevredenheid bovenaan staat.
 • Een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord.
 • Een heleboel activiteiten die onze eventcrew het hele jaar door organiseert. Denk aan een pubquiz, Sinterklaas, zomer- en winterfeesten.
 • Een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples.
 • Een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer.
 • Een passende beloning, deelname aan NN Bewust Pensioen, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en reiskostenvergoeding.
 • Ruimte voor opleidingen en om events bij te wonen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast?
Mooi! Klik op de oranje button om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je vragen? Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490. We zijn benieuwd naar je!

Sluiten je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste prangende vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met twee collega’s. Is dat gesprek positief? Dan plannen we een gesprek met Laura (HR Business Partner) en Martyn (Manager Supply Chain Management). Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!