PHP developer

Solliciteer nu

Vacature PHP developer 

Werk jij graag met de nieuwste technieken en wil je sparren met ervaren developers? Als PHP Developer bij Drukwerkdeal.nl in Deventer werk je met PHP 7+ en Symfony 3+ aan ons eigen e-commerce platform.

32, 36 of 40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Als PHP developer werk je – samen met je scrumteam – aan het perfecte verloop van één van onze zeven end-to-end producten. O.a. marketing/conversietopics, procesoptimalisatie/koppelingen met leveranciers, grafische processen en editors, betaalprocessen en koppelingen met wederverkopers. Tijdens een potje planning poker bepalen jullie elke twee weken wat jullie gaan ontwikkelen. Het resultaat presenteren jullie elke sprint aan de organisatie.

Als team heb je een hoge mate van eigenaarschap, ondernemerschap en autonomie om alle ins en outs van jullie applicatie te ontwikkelen. Je ziet kansen om te vernieuwen, draagt deze aan en past ze gezamenlijk toe. Samen vorm je eigenlijk een kleine startup!

Jij bent

 • een ervaren PHP developer;
 • bekend met MVC frameworks zoals Symfony of bereid dit framework te leren kennen;
 • uiteraard geïnteresseerd in alles wat met jouw vak te maken heeft en ook fan van een spelletje op de Wii of Playstation.

Als PHP Developer scoor je extra punten met kennis van BDD, TDD en DDD, continuous deployment, eventsourcing en CQRS. Uiteraard is dit geen eis en kun je dit ook bij ons leren.  Er is voldoende ruimte voor opleidingen en het bijwonen van conferenties!

Het team
Afhankelijk van jouw ambities en ervaring, ga je deel uitmaken van één van onze zeven scrumteams. Je hebt meer dan 35 talentvolle collega’s om mee te sparren. In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor nieuwe ideeën, die je kan opdoen bij een potje FIFA of Mario Kart.

Jullie doen er alles aan om als team de klant een geweldige online ervaring te bezorgen. Maar niet alleen bouw je continu aan een betere klantervaring, ook het hart van ons bedrijf, ons platform, verdient jullie aandacht. Er is daarom veel ruimte om de nieuwste technologie en architectuur toe te passen om de duurzaamheid van ons platform te verbeteren.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega's? Bekijk dan het smoelenboek op onze website en scroll naar beneden voor onze development collega's. 

Wij bieden

 • meer dan twintig collega developers waarmee je kunt sparren en van kunt leren;

 • een prettige werkplek en kantoor met mooie presentatieruimte voor meetups;

 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;

 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;

 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;

 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;

 • een passende beloning, deelname aan NN Bewust Pensioen, 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en reiskostenvergoeding;

 • flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-18:00 uur weer naar huis;

 • in overleg met je team, de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken;

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en een uitgebreid gesprek te plannen met collega developers. Is dat gesprek positief? Dan willen we je vragen om thuis een kleine case te maken. Deze bespreek je vervolgens met twee collega developers en aansluitend spreek je teamleider Hans en Laura vanuit HR. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Gewoon nieuwsgierig?
Dan is het ook mogelijk om een vrijblijvend gesprek te plannen met twee programmeurs of kom kennis maken met onze developers op onze Meetups. 

Vragen?
Bel of app dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 06-10057640 of 088-8855490.

Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar jezelf dus de moeite!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!