Klantenservice Medewerker (NL-FR)

Solliciteer nu

Vacature Klantenservice Medewerker (NL-FR)

Krijg jij energie van het blij maken van klanten en zit het in jouw natuur om klanten graag te helpen bij problemen of vragen?

Fulltime · Ankerrui 11, Antwerpen

Als klantenservice medewerker (NL-FR) ben JIJ hét visitekaartje van Printdeal.be in Antwerpen. Of je dat nu doet via de chat, telefoon of mail: met jouw indrukwekkende service maak je van iedere klant een echte Printdeal.be ambassadeur! Hoe ziet je dag eruit?

Om 9 uur begint je werkdag. Uiteraard met een Nespresso of lekker kopje thee. De eerste klant belt: ‘Welke visitekaartjes moet ik bestellen? Er zijn zóveel keuzes!’  Zijn wensen: modern met matte afwerking en het mag niet te makkelijk scheuren. Met de kennis die jij de afgelopen tijd hebt opgedaan weet je dat 400 grams houtvrij mat mc gedrukt naar jouw idee het mooiste resultaat geeft. Perfect, weer een blije klant!

Het belooft een drukke dag te worden, want de volgende klant hangt alweer aan de lijn. Waar blijft haar spandoek? Als multi-getalenteerde duizendpoot hou je het overzicht en blijf je koel. Na contact met onze logistieke partner blijkt het spandoek nog op een depot te staan en zal het niet meer op tijd voor het evenement bij de klant kunnen worden geleverd. Hoe je dat oplost? Je zet een express-koerier in om het pakket op te halen en nog diezelfde dag bij de klant af te leveren. Wat een topservice!

Na een welverdiende lunch met collega’s maak je enkele offertes en behandel je via de mail binnen gekomen klachten. Plots komt er een chatbericht van een klant binnen: ‘Bedankt voor de goede service. Het spandoek is op tijd geleverd en hangt prachtig!’. Dit geeft jou een fijn gevoel en daar doe je het voor! Nu nog even knallen en de werkdag zit erop. Of blijf je hangen voor een gezellig afterwork terrasje met je collega’s?

Jij bent

 • een vlotte babbelaar en goed in zowel Nederlands als Frans;
 • leergierig en je hebt een bachelordiploma (of denkniveau bachelor);
 • mega enthousiast en je staat te popelen om klanten een 10+ ervaring te geven! Ervaring op een klantenservice afdeling is niet noodzakelijk, maar een pluspunt;
 • blij met de vrijheid die je krijgt om problemen op jouw manier met klanten op te lossen;
 • tot slot een open, sociaal persoon die graag in een team werkt en het ook leuk vindt om af en toe een game te spelen op bijvoorbeeld onze Playstation 4.


Het team
Het team in Antwerpen bestaat uit 18 enthousiaste, hoogst gemotiveerde collega’s. We servicen zonder scripts onze klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Wij bieden

 • de vrijheid om de klant op jouw manier te helpen;
 • samenwerken in een hecht, enthousiast en ambitieus team: we lachen met elkaar en willen samen de beste customer service worden in België;
 • een toffe gamezone met Playstation 4, Nintento Switch en tafeltennistafel;
 • elke week gratis soep, vers fruit en regelmatig een lekkere lunch;
 • ook teamuitjes: zoals een airzone, een stevig feestje, samen het WK kijken of gaan we gezellig samen op café;
 • een marktconform salaris, maaltijdcheques, 13e maand en een 38u werkweek met 24 vakantiedagen!


Enthousiast?
Mooi! Klik op de sollicitatie button, vul je gegevens in en je krijgt z.s.m. feedback. Vragen? Bel dan vrijblijvend met Roel: +32 (0)3 747 5701.

Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je om telefonisch kennis te maken en een uitgebreid kennismakingsgesprek met Roel te plannen. We zullen tijdens dat gesprek in gaan op jouw motivatie voor deze positie en je mag meekijken met onze klantenservice medewerkers. Zo weet jij precies wat je van deze job kunt verwachten!

Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we een tweede gesprek met Roel en Tino. In dat gesprek zullen we ingaan op jouw gespreks- en schrijfvaardigheden. Je krijgt een case waarin een klant een vraag/klacht heeft. Aan jou om te laten zien wat je kunt 😉 Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen!

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken ruim 10 collega’s in Antwerpen al sinds 2013 keihard aan, met de hulp van meer dan 200 developers, marketeers en andere collega’s in Deventer. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Printdeal.be inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van België betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van België!