Klantenservice Medewerker

Solliciteer nu

Vacature Klantenservice Medewerker

Krijg jij energie van het blij maken van klanten en zit het in jouw natuur om klanten graag te helpen bij problemen of vragen?

32, 36 of 40 uur ·  Keulenstraat 4, Deventer

Als klantenservice medewerker ben JIJ hét visitekaartje van Drukwerkdeal.nl. Of je dat nu doet via de chat, telefoon of mail: met jouw indrukwekkende service maak je van iedere klant een echte Drukwerkdeal.nl ambassadeur! Hoe ziet je dag eruit?

Vandaag heb je late dienst. Je begint om 9:30 uur met een lekker kopje koffie of thee. De eerste klant belt: ‘Welke visitekaartjes moet ik bestellen? Er zijn zóveel keuzes!’ Zijn wensen: modern met matte afwerking en het mag niet te makkelijk scheuren. Met de kennis die jij tijdens en na je inwerktraject hebt opgedaan weet je dat 400 grams houtvrij mat mc gedrukt naar jouw idee het mooiste resultaat geeft. Perfect, weer een blije klant!

Het belooft een drukke dag te worden: de volgende klant hangt alweer aan de lijn. Waar blijft haar spandoek? Als multi-getalenteerde duizendpoot hou je het overzicht en je hoofd koel. Na contact met ons logistieke team blijkt het spandoek nog op een depot te staan en zal het niet meer op tijd kunnen worden geleverd voor het evenement bij de klant. Hoe je dat oplost? Jullie zetten een spoedkoerier in om het pakket op te halen en nog diezelfde dag bij de klant af te leveren. Wat een topservice!

Na een welverdiende lunch en een frisse wandeling met je collega’s komt er een chatbericht van een klant binnen: ‘Bedankt voor de goede service. Het spandoek is op tijd geleverd en hangt prachtig!’. Dit geeft jou een fijn gevoel en daar doe je het voor! Nu nog even knallen en de werkdag zit erop. Of blijf je hangen voor een gezellig borrel met je collega’s?

Jij bent

 • mega enthousiast en je staat te popelen om klanten een 10+ ervaring te geven! Ervaring op een klantenservice afdeling is niet noodzakelijk, maar is een pluspunt;
 • minimaal mbo niveau 4 opgeleid;
 • blij met de vrijheid die je krijgt om problemen op jouw manier met klanten op te lossen;
 • vanzelfsprekend communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een open, sociaal persoon die graag in een team werkt.


Het team
Ons klantenservice team bestaat uit ongeveer 75 enthousiaste, hoogst gemotiveerde collega’s. Van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 uur tot 18:30 uur, servicen we zonder scripts onze klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Wij bieden

 • de vrijheid om de klant op jouw manier te helpen;
 • samenwerken in een enthousiast en ambitieus team: we lachen met elkaar en willen samen een NPS (klanttevredenheid) score van 70 bereiken;
 • een prettige werkplek en kantoor;
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag 😉;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes, crunchy tosti’s en nog veel meer;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een passende beloning en deelname aan NN Bewust Pensioen;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.


Enthousiast?
Mooi! Klik op de sollicitatie button, vul je gegevens in en je krijgt binnen 10 werkdagen feedback. We zijn benieuwd naar je!

Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en een gesprek te plannen met Heidy en teamleider Jeroen. We zullen tijdens dat gesprek in gaan op jouw motivatie en je mag meekijken op onze afdeling. Zo weet jij precies wat je van deze functie kunt verwachten! Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Vragen? Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490.

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!