HR Business Partner

Solliciteer nu

Vacature HR Business Partner

Toe aan de volgende stap in je loopbaan als HR Business Partner? In deze coachende functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en lever je een belangrijke bijdrage aan de HR-organisatie van Drukwerkdeal.nl

32-40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Bij Drukwerkdeal.nl liggen veel HR-verantwoordelijkheden bij leidinggevenden. Als HR Business Partner ben je vooral ondersteunend, faciliterend en coachend op gebied van HR-gerelateerde zaken. Leidinggevenden zien jou als sparringpartner. Niet alleen vanwege jouw uitgebreide kennis, maar ook omdat je de juiste vragen weet te stellen. Je helpt de leidinggevenden uit de inhoud van het dagelijkse werk te stappen en vraagt meer aandacht voor de mensen, het welzijn, de ontwikkeling en toekomst van teams. Met jouw ervaring weet je wat de diverse behoeftes kunnen zijn en zie je vlot wat we moeten ondernemen om het nóg beter te doen. Samen met de leidinggevenden en de rest van het HR-team lever je een bijdrage aan het werkplezier en ons doel: Drukwerkdeal.nl als beste werkgever!

De basis van onze HR staat stevig. Maar door allerlei ontwikkelingen binnen ons bedrijf zit je nooit stil. Een sterk groeiende en veranderende organisatie, een jong leiderschapsteam, een relatief jonge arbeidspopulatie, een krappe arbeidsmarkt en ook steeds sterker wordende concurrentie brengt ook voor HR veel uitdagingen. Samen en individueel pakken we uiteenlopende projecten op. Alle ruimte dus om je mouwen op te stropen!

Jij…

 • …bent een allround HR Business Partner met ervaring binnen een complexe, dynamische omgeving en ervaring in een HR team.
 • …hebt zowel ervaring met ervaren leidinggevenden als leidinggevenden waarvoor HR-verantwoordelijkheden nieuw zijn.
 • …hebt een groot relativeringsvermogen en helpt daarmee leidinggevenden uit de waan van de dag te stappen.
 • …krijgt energie van verandering, maar bewaart ook goed rust tijdens hectische tijden en je kunt goed schakelen.
 • …coacht liever dan dat je adviseert of stuurt.
 • …bent, tot slot, een open en sociaal vaardig persoon.


Het team
Collega’s die elke dag fluitend naar hun werk gaan, daar gaan we voor bij HR! Het team bestaat uit zes enthousiaste en betrokken collega’s: een HR Manager, HR Officers, HR Business Partners en een Recruiter. Dit hechte team is vaak op elk feestje van de partij en zijn de cultuurbewakers die altijd op zoek zijn naar talent met oranje bloed. Het HR-team doet er alles aan om het werken bij Drukwerkdeal.nl nóg leuker te maken!

Wij bieden:

 • Werken bij een web2print-bedrijf waar je echt impact kunt hebben en waar ruimte is om samen dingen op te pakken.
 • Een salaris passend bij je kennis en ervaring. De range loop tot ± € 4200,-. Pas jij perfect in ons plaatje, maar verdien je iets meer? Dan is dit bespreekbaar.
 • Nationale Nederlanden pensioensregeling.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen.
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest.
 • Een eigen fitnessruimte en wekelijkse bootcamps.
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of lekkere salade.


Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om telefonisch kennis te maken en een uitgebreid kennismakingsgesprek te plannen met Hilde (HR Manager) en Laura (HR Business Partner). Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we een tweede gesprek met een HR collega en een lijnmanager. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490 of 06-10057640.

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!