Financieel Administratief Medewerker

Solliciteer nu

Vacature financieel Administratief Medewerker

Ga jij fluitend naar huis als alle facturen juist en tijdig zijn verwerkt? Als je samen met je collega’s de ruimte krijgt om te verbeteren en jij je breed kan ontwikkelen? Lees dan nu verder!

36-40 uur · Keulenstraat 4, Deventer

Als financieel administratief medewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat rekeningen en vorderingen van onze vijf entiteiten juist worden vastgelegd en tijdig worden betaald. Jullie starten de week samen met een kop koffie (of thee) en bespreken de taken, opvallendheden, (mogelijke) risico’s, problemen en verbeterprojecten. Samen bepalen jullie hoe problemen en verbeterpunten worden opgepakt. Zie jij punten voor verbetering? Wij horen het graag!

Op dit moment hebben financieel medewerkers een specialisatie: crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, controlling of accounting. Het is de bedoeling dat iedereen meer allround wordt en dat jullie de taken samen verdelen. Je taken wisselen dan tussen crediteurenbeheer en debiteurenbeheer, en ook assisteer je jouw collega’s van accounting bij de maandafsluiting. Voor de organisatie zijn jullie ook hét aanspreekpunt voor vragen en projecten met betrekking tot onze financiële systemen: Unit4 en Basware. Alle ruimte om je breed te ontwikkelen!

Intern heet deze functie medewerker finance.

Jij…

 • Hebt minimaal 1 jaar ervaring in crediteuren- en debiteurenbeheer en kunt hier goed tussen schakelen;
 • Hebt een afgeronde administratieve opleiding, minimaal MBO niveau 4;
 • Hebt ervaring met een boekhoudprogramma. Wij werken met Unit4 en Basware;
 • Denkt verder dan bestaande processen en je stelt voor hoe we onze processen beter en/of efficiënter kunnen inrichten;
 • Bent vaardig met Excel. Dit programma heeft voor jou weinig geheimen;
 • Bent communicatief vaardig en kunt openstaande vorderingen op een klantvriendelijke en toch overtuigende manier nabellen.


Het team
Je gaat werken in een hecht, zelfsturend team van tien gedreven data-analisten, controllers en medewerkers AP/AR. Elke dag doen zij hun best om Drukwerkdeal.nl van de juiste data te voorzien én zorgen ze ervoor dat de rekeningen worden betaald. Dit wordt afgewisseld met humor en eventueel een spelletje in onze gameroom. In dit team krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ideeën uit te voeren.

Wij bieden jou:

 • de ruimte om je verder als allround financieel medewerker, en in de toekomst wellicht tot accountant/controller, te ontwikkelen;
 • een salaris passend bij jouw ervaring. De range loopt van ±€2.000 tot ± €2.800 o.b.v. fulltime;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • een Nationale Nederlanden pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), met optie om bij te kopen;
 • reiskostenvergoeding;
 • ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen;
 • flexibele werktijden. Thuiswerken is in overleg mogelijk;
 • een toffe gameroom om even stoom af te blazen;
 • een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest;
 • een eigen fitnessruimte en wekelijkse bootcamps;
 • een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of lekkere salade.


Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je om kennis te maken en een gesprek te plannen met Ryan (financial controller) en collega financieel medewerker Marcel.

Zijn we na het gesprek positief en zie jij deze functie ook helemaal zitten? Dan plannen we een tweede gesprek met onze CFO Daniel en collega financieel medewerkster Agnes. Aansluitend spreek je ook onze Recruiter Liesbeth. Daarna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Heb je nog vragen?
Bel of app dan vrijblijvend met onze Recruiter Liesbeth: 06-10057640. 

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!