Stage Webdevelopment (PHP, Javascript)

Solliciteer nu

Stage Webdevelopment (PHP, Javascript)

Wil jij meewerken op een afdeling met veel webdevelopment (PHP, Javascript) kennis? Bij drukwerkdeal.nl werken we in kleine scrum teams die zelf bepalen hoe en waarmee ze een product ontwikkelen. Hierbij telt ook jouw mening!

Stage · Keulenstraat 4, Deventer

Onze developers (+20) werken aan zowel de voor- als achterkant van de website. Denk aan inrichting van de webshop, conversietopics, grafische editors, logistieke en productie processen, koppelingen met leveranciers en wederverkopers, en betaalprocessen. Het gehele proces is in eigen beheer.

Afhankelijk van jouw interesses ga je deel uitmaken van één van onze zes scrumteams. Samen met je team werk je aan het perfecte verloop van een sprint. Echter perfectie zonder het maken van fouten bestaat niet. So, fail fast and learn fast. Tijdens een potje planningpoker bepalen jullie de complexiteit van de opdracht. Het resultaat presenteren jullie aan het eind van elke sprint aan de organisatie.

Als team hebben jullie een hoge mate van eigenaarschap. Techniek is bij ons ondergeschikt aan het doel, maar door de samenstelling van ons team werken we vooral met PHP7+ en Symfony3+. Front end is o.a. React.js en Node.js. We zetten onze code live d.m.v. een volledige DTAP straat en Jenkins, en we hebben automatische tests om te garanderen dat we niks stuk maken 😉 Ook werken we met Jira, Bitbucket, codeception, API’s, Unit Tests, MySQL, JMeter, JSON, Grunt, Less, Sass, CSS en Git. Waarschijnlijk weet je nog niet alles van deze technieken. Wil jij hier meer over leren? Je team helpt je graag!

Het team
Je hebt meer dan 20 talentvolle development collega’s om mee te sparren. In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor verse ideeën, die je op kan doen bij een potje FIFA of Mario Kart. Ben jij de winnaar van onze volgende Donkey Kong cup?

Jij bent

 • Hbo Informatica student of student aan een gelijksoortige ICT opleiding;
 • geïnteresseerd in PHP, MySQL en Javascript;
 • op zoek naar een stage of afstudeeropdracht voor 32-40 uur, vanaf medio februari 2019 voor 5 à 6 maanden;
 • vooral een gedreven en gezellige collega!


Wij bieden

 • Een leuke beloning van €400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • meer dan twintig collega developers waarvan je veel kunt leren en Meetups @ work;
 • de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen;
 • een afwisselende werkweek die voorbij vliegt;
 • de mogelijkheid om je dag tussen 8:00-9:00 uur te starten. Je hoeft niet bang te zijn dat je door het OV of het verkeer te laat bent;
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • een heleboel activiteiten die onze eventcrew het hele jaar door organiseert. Denk aan een pubquiz, sinterklaas, zomer- en winterfeesten;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes en nog veel meer.


Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluiten je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met Hans (teamlead Development) en een van onze developers. Is dat gesprek positief en zie jij deze stage ook helemaal zitten? Dan hoor je zo snel mogelijk of je de stageplek krijgt.

Vragen?
Bel of app dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth (088-8855490 of 
06-10057640) of mail onze huidige stagiaires, Mitch (mitch.dorrestijn@drukwerkdeal.nl) of Arjan (arjan.verdaasdonk@drukwerkdeal.nl). We zijn benieuwd naar je!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!