Stage Sales

Solliciteer nu

Stage Sales

 Ben jij een salestijger in de dop? Krijg je een kick van nieuwe klanten en zit relatiebeheer in jouw bloed? Wil jij graag leren hoe je klantgesprekken voert en bijdragen aan het vergroten van ons marktaandeel en omzet? Dan is dit de meewerkstage voor jou!

Stage · Keulenstraat 4, DEVENTER

Als sales-stagiair denk je mee over de sales-strategie en ondersteun je in het onderhouden van klantrelaties en acquisitiemanagement. Je stelt rapportages op over acquisitie en relatiebeheeractiviteiten en je gaat mee op bezoek bij (potentiële) klanten. Daarnaast ben je betrokken bij het partnerprogramma waar onze wederverkopers bij aangesloten zijn.

Jij bent…

 • …hbo-student commerciële economie of een andere economische opleiding;
 • …op zoek naar een stage voor 32-40 uur, vanaf medio februari 2019 voor 5 à 6 maanden;
 • …geïnteresseerd in print, e-commerce en sales;
 • …klantgericht, flexibel, een teamplayer, commercieel en enthousiast!

Het team
Geïnspireerde en blije klanten: daarmee begint en eindigt de dag voor onze salescollega’s. Het team bestaat uit zo’n tien energieke, soms wat luidruchtige, maar vooral gezellige collega’s. Middels telefonisch en face-to-face klantcontact werken zij elke dag aan engagement en de ultieme klantbeleving!

Wij bieden jou

 • een leuke beloning van €400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • werken met ervaren salescollega’s waarvan jij veel kunt leren;
 • de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen;
 • een afwisselende werkweek die voorbij vliegt;
 • de mogelijkheid om je dag tussen 7:30-9:00 uur te starten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je door het OV of het verkeer te laat bent;
 • een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
 • een heleboel activiteiten die onze eventcrew het hele jaar door organiseert. Denk aan een pubquiz, sinterklaas, zomer- en winterfeesten;
 • een eigen fitnessruimte, kleedkamers met douches en wekelijks bootcamples;
 • een lunchbar vol verse salades, broodjes en nog veel meer.

Interesse?
Mooi! Klik op de sollicitatiebutton en vul je gegevens in. Je krijgt binnen vijf werkdagen feedback. Heb je vragen? Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 088-8855490. Of mail onze huidige stagiair online marketing Hakar: hakar.mansore@drukwerkdeal.nl. We zijn benieuwd naar je!

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en dan kun je de eerste prangende vragen stellen. Zijn we beiden positief? Dan plannen we een gesprek met Tom en Gijs. Is dat gesprek positief en zie jij deze stage ook helemaal zitten? Dan hoor je zo snel mogelijk of je de stageplek krijgt. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!