Stage ICT Beheer

Solliciteer nu

Stage ICT Beheer

Wil jij ervaring op doen op gebied van systeem-/werkplekbeheer? Als stagiair ICT Beheer bij Drukwerkdeal.nl vervul je een belangrijke rol in de ondersteuning van ruim 200 collega's!  

Stage · €300 stagevergoeding per maand · Keulenstraat 4, Deventer

Als stagiair ICT Beheer draai je mee in systeem-/werkplekbeheer. Je begint met wat simpelere taken. Hoe sneller jij vertrouwd raakt met de omgeving, hoe meer complexere uitdagingen je aan kan gaan. Denk aan werkplekken en computers inrichten, onderhouden, ervoor zorgen dat gebruikers continue gebruik kunnen maken van hun werkplek en het oppakken van vragen en storingen van gebruikers en projecten.

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en persoonlijke interesses zijn er zeker meer mogelijkheden. In het team is er volop de ruimte om mee te denken in hoe wij onze taken nog beter kunnen uitvoeren!

Arjuna vertelt je meer: “Mijn eerste weken stage waren heel erg leuk. Ik heb veel werkzaamheden meegemaakt die ik ook op school heb geleerd. Ik werd erg goed ontvangen. Binnen Drukwerkdeal hangt er een enorm gezellige sfeer. Bij mijn begeleider Kenny kan ik alles vragen en dan krijg ik er meteen antwoord op en een duidelijke uitleg als ik iets niet volledig begrijp. Al met al erg gezellig en genoeg begeleiding om jezelf te ontwikkelen.”

Jij...

 • …zit in je 2de of 3de jaar MBO niveau 3/4 ICT & Technologie student.
 • …bent op zoek naar een meewerkstage vanaf medio februari 2020.
 • …wil graag een IT-duizendpoot worden in systeem/werkplekbeheer.


Het team
Het team bestaat momenteel uit drie systeem/werkplekbeheerders, een applicatiebeheerder en drie externe server- netwerkbeheerders. Samen verzorgen jullie de IT-infrastructuur voor +225 collega’s in Nederland en België! Als je houdt van een potje FIFA, Mario Kart of tafeltennis dan pas je perfect in dit team!

Wij bieden

 • Een leuke beloning van €300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • Goede begeleiding door ervaren collega’s;
 • De ruimte om jouw talenten te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om je dag tussen 8.00 en 9.00 uur te starten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je door het OV of het verkeer te laat bent;
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen;
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest;
 • Een fitnessruimte en wekelijkse bootcamps;
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of salade.


Enthousiast?
Klik op de knop en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Sluit je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om kennis te maken en een gesprek te plannen met Kevin (Teamleider IT Operations) en Kenny (Medewerker IT Ops en stagebegeleider). Is dat gesprek positief en zie jij deze stage ook helemaal zitten? Dan hoor je zo snel mogelijk of je de stageplek krijgt.

Vragen?
Meer weten over de inhoud van de stage? Neem dan contact op met Arjuna via: arjuna.jankie@drukwerkdeal.nl of 088 88 55 441, of neem contact op met onze andere stagiair Jordy via jordy.brouwer@Drukwerkdeal.nl: 088 88 55 202.

Wil je meer weten over de organisatie? Bel of app dan vrijblijvend met onze HR afdeling: 06-10057640

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!