Snijder

Solliciteer nu

Snijder

Heb jij een passie voor drukwerk en vind jij het prachtig om een kwalitatief hoogwaardig product te maken? Voor onze productielocatie in Deventer zoeken wij een ervaren operator. Er werken meer dan 100 collega’s binnen de productie en er worden dagelijks duizenden producten geproduceerd die allemaal netjes afgewerkt worden.

Full-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een e-commercebedrijf en echt in online B2B-drukwerk. Wij bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt en zijn erg ambitieus.

Als snijder ben je één van de belangrijke schakels in het productieproces op de afdeling Small Format. Denk aan het nabewerken van flyers, visitekaartjes, folders, kalenders, etc. en het voorbereiden van drukwerk voor een volgende processtap.

Jij bent:

 • Een graficus met ervaring in nabewerking, bij voorkeur op de Polar plano-snijmachine;
 • Grafisch opgeleid op minimaal MBO 2 niveau;
 • Nauwkeurig en je voelt je verantwoordelijk voor kwalitatief mooie producten;
 • Oplossingsgericht, flexibel en je weet van aanpakken;
 • Tot slot ben je een echte teamplayer.

Het team
Je komt te werken in een jong en ondernemend team van professionals. De nabewerking is een hectische afdeling, waar jij samen met je collega’s ervoor zorgt dat alles kwalitatief en op tijd bij de klant is. Samen met jouw vakcollega’s ga jij voor een kwalitatief top-product!

De teams werken 5 dagen, in drie ploegen:

- De eerste ploeg start op zondagavond om 22:00 uur en werkt door tot 06:00 uur;

- De tweede ploeg start om 06:00 uur en werkt tot 14:00 uur;

- De derde ploeg start om 14:00 uur en werkt tot 22:00 uur.

Wij bieden jou:

 • Een veelzijdige functie;
 • Salaris conform CAO Grafimedia. Indeling hiervan is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Goede persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding;
 • Een mooie kantine met gratis koffie;
 • Gratis parkeermogelijkheid naast het pand.

Enthousiast?
Klik op de button en solliciteer nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Sluit jouw ervaring aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle (recruiter) je even om telefonisch kennis te maken en een uitgebreide kennismakingsgesprek in te plannen met Bart (Senior Manager Operations) en een shiftleader.

Zijn we na het gesprek allebei positief? Dan plannen we een tweede gesprek in met Suzan (HR Business Partner) en Bart Toorneman. Hierna hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen. 

Heb je nog vragen?
Stuur gerust een mail naar Bart bart.toorneman@drukwerkdeal-productie.nl of naar onze recruiter Daniëlle werkenbij@drukwerkdeal.nl of app/bel naar 0682501157.

We spreken je graag!


Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!