Process Engineer

Solliciteer nu

Process Engineer

Wij zijn op zoek naar een Process Engineer. Ben jij analytisch, kan je goed conceptueel denken met gevoel voor impact en risicomanagement? En heb jij specialistische kennis? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een e-commercebedrijf en echt in online B2B-drukwerk. Wij bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt en zijn erg ambitieus.

Wat ga je in doen in deze functie?

Als Process Engineer werk je op onze twee productielocaties en heb je een essentiële rol in het optimaliseren van de bestaande productieprocessen en het implementeren van nieuwe producten en processen door het verzorgen van de product- en procesvrijgave. Je wisselt af tussen de verschillende verbeterprojecten.

In de bestaande processen realiseer je efficiencyverbeteringen en deze voer je door, om de operationele efficiëntie te maximaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Je biedt hierbij operationele (nood-) ondersteuning, analyseert en signaleert onregelmatigheden of verbetermogelijkheden binnen de organisatie op het gebied van productverbeteringen, materiaalverbeteringen en processtappen en stemt acties af met de betrokkenen en/of leidinggevende. Ook bezit je proceskennis en ben je in staat om de informatie over onze producten gemakkelijk te leren. Je begeleidt nieuwe applicaties en producten (NPI’s) binnen de organisatie. Tot slot ondersteun je bij het bepalen van de juiste investeringen. 

Jij….

 • hebt een technische HBO/WO opleiding afgerond, bv Technische Bedrijfskunde, Logistic Engineering of vergelijkbare discipline;
 • bent bereid om specialistische kennis en ervaring over print en afwerkingsmachines en de processen voor zowel Small Format, Large Format, PPAG te leren;
 • hebt specialistische kennis over logistiek en Lean Green belt is een pré;
 • ervaring met proces-, project-, en change management;
 • hebt een energieke, ondernemende denkwijze en staat open voor verschillende invalshoeken;
 • bent een analytisch en conceptueel denker met veel gevoel voor impact en risicomanagement.

Wij bieden jou:

 • een functie waarin je veel vrijheid krijgt voor eigen initiatieven;
 • de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen;
 • een reiskosten- en thuiswerkvergoeding;
 • de mogelijkheid om thuis te werken;
 • jaarcontract (met proeftijd) met uitzicht op een vast contract.

Enthousiast?
Klik nu op de knop en solliciteer! Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle je even om kennis te maken en plannen we een gesprek met leidinggevende en collega’s in Team Techniek 

Heb je nog vragen? Bel, app of mail dan vrijblijvend met onze recruiter Daniëlle op 0682501157 of werkenbij@drukwerkdeal.nl 

Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar je zelf dus de moeite!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!