Open sollicitatie voor Klantenservice Medewerker

Solliciteer nu

Open sollicitatie voor Klantenservice Medewerker

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe klantenservice medewerkers die energie krijgen van het blij maken van klanten! 

Fulltime · Drukwerkdeal.nl, Keulenstraat 4, Deventer

Op dit moment staat er geen vacature open, maar via deze site kun je meer lezen over deze functie, de afdeling en het team. Lijkt het je wat om hier als Klantenservice Medewerker te werken? Stuur dan je open sollicitatie, we zoeken regelmatig nieuwe collega’s!

Wat doe je bij Drukwerkdeal.nl als Klantenservice Medewerker?
Als klantenservice medewerker ben JIJ hét visitekaartje van Drukwerkdeal.nl. Of je dat nu doet via de chat, telefoon of mail: met jouw indrukwekkende service maak je van iedere klant een echte Drukwerkdeal.nl ambassadeur!

Klanttevredenheid en First Contact Fix zijn de belangrijkste KPI’s. We werken niet met een standaard product, waardoor klantvragen en problemen enorm gevarieerd zijn. We werken zonder scripts. Hierdoor krijg jij alle vrijheid om naar jouw inzicht de klant op een passende manier te helpen!

Het team
Onze klantenservice afdeling bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 uur tot 18:30 uur, servicen we onze (vaak Nederlands sprekende) klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Intern heet de afdeling Customer Care en heet deze functie Customer Care Specialist.

Hoe ziet je dag eruit?
Vandaag heb je late dienst. Je pakt een lekker kopje koffie of thee en begint om 9:30 uur. De eerste klant belt: ‘Welke visitekaartjes moet ik bestellen? Er zijn zóveel keuzes!’ Zijn wensen: modern met matte afwerking en het mag niet te makkelijk scheuren. Met de kennis de jij tijdens en na je inwerktraject hebt opgedaan weet je dat 400 grams houtvrij mat mc gedrukt naar jouw idee het mooiste resultaat geeft. Perfect, weer een blije klant!

Het belooft een drukke dag te worden: de volgende klant hangt alweer aan de lijn. Waar blijft haar spandoek? Als multi-getalenteerde duizendpoot houd je het overzicht en je hoofd koel. Na contact met ons logistieke team blijkt het spandoek nog op een depot te staan en zal het niet meer op tijd geleverd worden voor het evenement van de klant. Hoe je dat oplost? Jullie zetten een spoedkoerier in om het pakket op te halen en nog diezelfde dag bij de klant af te leveren. Wat een topservice!

Na een welverdiende lunch en een frisse wandeling met je collega’s komt er een chatbericht van een klant binnen: ‘Bedankt voor de goede service. Het spandoek is op tijd geleverd en hangt prachtig!’. Dit geeft jou een fijn gevoel en daar doe je het voor! Nu nog even knallen en de werkdag zit erop. Of blijf je hangen voor een gezellig borrel met je collega’s?

Wil je meer informatie over hoe het is om op onze klantenservice afdeling te werken? Lees dan nu het blog, geschreven door vier van onze klantenservicecollega’s! 

Ontwikkelingsmogelijkheden
Iedere Customer Care Specialist is allround, want we willen klanten graag bij het eerste contact goed helpen. Na een jaar kun je werken aan verdiepingen, oftewel skills: algemene reclamaties, productie reclamaties, webcare algemeen, webcare direct messages, retentie, aftersales en, als je een grafische achtergrond hebt: bestandscontrole en opmaak.

Wij bieden

 • Een goed inwerktraject waarin zelfstudie, lessen en het meekijken en meewerken in het team worden gecombineerd;
 • Een startsalaris dat varieert van €1850 - €2100 per maand op basis van fulltime, afhankelijk van je ervaring. Naarmate je meer skills ontwikkelt groeit je salaris;
 • Een Nationale Nederlanden pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), met optie om bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Flexibele werktijden (van 8:00-18:30 uur);
 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen;
 • Een volle eventkalender met o.a. ons jaarlijkse zomer- en winterfeest;
 • Een fitnessruimte en wekelijkse bootcamps;
 • Een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of lekkere salade.


Jij…

 • … bent mega enthousiast en je staat te popelen om klanten een 10+ ervaring te geven! Ervaring in gast/klantcontact is een must. Telefonisch klantcontact is een pré;
 • … hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding afgerond;
 • … hebt feeling met ons bedrijf en ons product. Een grafische achtergrond is een pré;
 • … hebt graag vrijheid om problemen met klanten op jouw manier op te lossen;
 • … bent een vlotte babbelaar en goed in Nederlands (en Engels);
 • … bent tot slot een open, sociaal persoon die graag in een team werkt.


Enthousiast?
Klik nu op de knop en stuur ons een open sollicitatie! Jouw sollicitatie wordt bewaard en zal worden behandeld, zodra er een vacature ontstaat.

Heb je nog vragen?
Bel dan vrijblijvend met onze recruiter Liesbeth: 06-10057640. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!