Medewerker operations

Solliciteer nu

Medewerker Operations

Ben jij een echte organisator en vind jij voor elk probleem een oplossing? Wil jij weten hoe wij elke dag ervoor zorgen dat duizenden producten op tijd bij onze klant komen?

Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een echt e-commercebedrijf en de marktleider in online B2B-drukwerk. We bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt (met Printdeal.be) en zijn erg ambitieus! Je komt te werken in een internationale omgeving en hebt contact met collega’s in Europa, India en de VS. Drukwerkdeal.nl produceert elke dag duizenden orders. Unieke producten in lage oplages die pas worden gemaakt als het is besteld (make-to-order)! Steeds meer producten leveren we zelfs de volgende dag. Een hele uitdaging voor ons Process & Operations team! 

Wat ga je doen?
Als medewerker operations ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor monitoring van onze leverbetrouwbaarheid en anticipeer je op afwijkingen/escalaties. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat order gerelateerde vragen snel beantwoord worden en dat de bestellingen op tijd bij de klant geleverd worden.
Staat er bijvoorbeeld een vrachtwagen met pech langs de weg of is er een machine kapot? Dan zoeken jij en je collega’s naar een passende oplossing om het product toch op tijd bij de klant te krijgen. Om dit mogelijk te maken schakel je met onze leveranciers en vervoerders.

Collega’s van onze Customer Care afdeling krijgen dagelijks telefoontjes van onze klanten met vragen zoals: “Kan mijn bestelling met spoed gemaakt worden?” Of “Kan mijn order per koerier geleverd worden?”. Dit zijn voorbeelden van de vele vragen waarmee collega’s van Customer Care bij jou en je teamgenoten terecht kunnen.

Dit is nog niet alles! Ons inkoopproces is deels geautomatiseerd, en ook onze productie- en leveringsproces kan altijd beter. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën over hoe dit beter kan! Dit doe je uiteraard in nauwe samenwerking met leveranciers en carriers. Alles voor de beste kwaliteit en leverbetrouwbaarheid!

Hoe ziet het team eruit?
Je komt te werken in een klein (gezellig) team. Het is een hecht en betrokken team en we werken nauw samen. Binnen het team nemen we, indien nodig, werk van elkaar over om zo samen te zorgen voor de successen. We zijn allemaal heel flexibel en bereid om wel eens een vrije dag om te wisselen, zodat de bezetting in orde is. Als team vinden we het leuk om ook regelmatig buiten werktijd om activiteiten te doen.

Het team Process & Operations valt onder de afdeling Supply Chain Management en binnen deze afdeling werk je veel samen met het Inkoopteam en het Quality team. Samen met deze teams en de rest van Supply Chain Management zorgen we ervoor dat Drukwerkdeal.nl de hoogste leverbetrouwbaarheid en kwaliteit kan leveren.

Wat verwachten we van jou?
Dit alles doe je door middel van je procesmatige kennis, vermogen om te schakelen en een goede portie pro-activiteit. Gaat het een keer niet zoals gepland? Dan weet jij van aanpakken! Daarnaast houd je jezelf continue bezig met het verbeteren van processen en werk je hierin samen met je team.

Jij...

 • Hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Wil minimaal 32 uur werken;

 • Bent oplossings- en klantgericht;

 • Hebt een helicopterview en bent in staat het grote geheel te zien;

 • Een echte teamplayer, die bereid is om werk van anderen over te nemen;

 • Je bent communicatief sterk en vindt het geen probleem om daarin snel te schakelen;

 • Last but not least: stressbestendig en je kunt goed samenwerken.

Wat krijg je?

 • Een uitdagende functie bij een dynamische e-commerce organisatie waarin je veel vrijheid krijgt voor eigen initiatieven;

 • Een informeel team met een leuke, positieve werksfeer;

 • Marktconform salaris;

 • Pensioensregeling via Nationale Nederlanden;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

 • Reiskostenvergoeding- en/of thuiswerkvergoeding;

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken met een eigen laptop;

 • Ruimte om opleidingen en cursussen te volgen;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;

 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen;

 • Een eigen fitnessruimte;

 • Volle eventkalender met o.a. ons jaarlijks zomer- en winterfeest;

 • De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van onze lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of een lekkere salade.

Enthousiast?
Klik nu op de knop en solliciteer!

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle (Recruiter) je om een intake te houden en plannen we een gesprek in met Kim (Lead Process & Operations) en Daniëlle (Recruiter). Zijn we hierna van allebei de kanten positief? Dan volgt er een digitaal assessment en een tweede gesprek.

 Heb je nog vragen?
Heb je nog vragen of wil je gewoon kennis maken? App gerust naar Danielle op 0682501157 of mail naar werkenbij@drukwerkdeal.nl. Of klik op de button en solliciteer. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!