Kwaliteitscoördinator

Solliciteer nu

Kwaliteitscoördinator


Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een echt e-commercebedrijf en de marktleider in online B2B-drukwerk. We bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt (met Printdeal.be) en zijn erg ambitieus! De komende jaren willen we verdubbelen in klantomvang en omzet.

Als kwaliteitscoördinator ben je werkzaam in onze productielocaties aan de Duisburgstraat en de Munsterstraat in Deventer. Doordat jij kritisch en kwaliteitsgericht bent weet jij de plant op een operationele manier te sturen op de kwaliteitsdoelstellingen. Met jouw analytisch vermogen kan jij de noodzaak tot kwaliteitsverbeteringen signaleren en het tijdig inschakelen van deskundigheid in zowel binnen als buiten de organisatie is voor jou geen probleem. Tot slot kan jij je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken en beschik je over lean six sigma skills. Samen met de trainers organiseer en stel je trainingsprogramma’s op. Tijdens het trainingsprogramma kan jij communiceren met de verschillende lagen binnen de organisatiestructuur en heb je mandaat om het kwaliteits- en het beleidsprogramma uit te dragen.

 Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en het meedenken over de processen om de kwaliteit en veiligheid binnen de productielocaties te borgen. Hierbij beheer en onderhoud je het kwaliteitsdashboard en schakel je met de procesengineer QA voor aanpassingen en wijzigingen. Vervolgens maak je deze informatie inzichtelijk voor alle medewerkers binnen de plant. De, door de QA Manager, opgestelde kwaliteitsdoelstellingen weet jij te bewaken, rapporteer je en waar nodig stel je verbetertrajecten op en monitor je de voortgang.

Samen met de trainers op de werkvloer ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen en het beheren van SOP (Standard Operating Procedure). De doelstelling is om de kwaliteit en veiligheid te borgen en de efficiëntie te verhogen. Samen met de trainers stel je dit op en borgen jullie dat dit op de werkvloer uitgedragen en gerespecteerd wordt. De SOP’s zijn de basis voor het opstellen van een trainingsprogramma. De trainingsprogramma’s bestaan uit een aantal modules/niveaus, die borgen wat een collega wel- en wat hij/zij (nog) niet kan. Je brengt deze trainingsbehoefte op de werkvloer in kaart en plant de trainingen zo goed mogelijk in, rekening houdend met de seizoeninvloeden binnen de productie.

Zodra de SOP’s en de trainingsprogramma’s per afdeling gereed zijn, start je met een schone Skillmatrix. Dit doe je in overleg je met de plantmanager en shiftleaders. Hierbij beheer en stel jij de Skillmatrix op om vervolgens passende trainingen binnen de productie te laten verzorgen. Dit zijn zowel fysieke trainingen als door middel van e-learning (onze Orange Academy). Na het afnemen van trainingen en SOP kennis met betrekking tot processen, kwaliteit en veiligheid werk je de Skillmatrix bij. Periodieke reviews vinden plaats op basis van performance rapportages. Hierin worden verbeterpunten besproken en wordt er gezamenlijk gekeken naar de verbetermogelijkheden en borging.

Het team
Het kwaliteitsteam maakt onderdeel uit van het Supply Chain Management. Als kwaliteitscoördinator functioneer je direct onder de QA Manager van Drukwerkdeal en werk je nauw samen met de Order Officer, kwaliteitsmedewerker en de HSE Coördinator. 

 Wat krijg je?

 • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uur bij een dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt voor eigen initiatieven;

 • Een salaris tussen de €3.078,40- €4.068,87 bruto per maand op basis van fulltime en ervaring;

 • Werken bij een echt web2print-bedrijf waar klanttevredenheid bovenaan staat;

 • Ruimte voor opleidingen en om events bij te wonen;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;

 • Gebruik van de fitnessruimte, activiteiten die onze eventcrew het hele jaar door organiseert. Denk hierbij aan pubquiz, Sinterklaas, zomer- en winterfeesten en vrijdagmiddagborrels;

 • Reiskostenvergoeding- en/of thuiswerkvergoeding;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);

 • Een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.

   

  Enthousiast?
  Mooi! Klik op de oranje button om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je vragen? Bel of app dan vrijblijvend met onze recruiter Danielle 0682501157 of mail naar werkenbij@drukwerkdeal.nl We zijn benieuwd naar je!

  Sluiten je motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle je eventueel even om kennis te maken en dan kun de je eerste prangende vragen stellen. Zijn we positief? Dan plannen we een gesprek in Bart Toorneman (operationeel manager) en Lex Kiffen (QA manager). 

  Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar je zelf dus de moeite! 

   

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!