Klantenservice Medewerker (NL-FR)

Solliciteer nu

Klantenservice Medewerker (NL-FR)

Als Customer Care Specialist ben JIJ hét visitekaartje van Printdeal.be. Of je dat nu doet via de chat, telefoon of mail: met jouw indrukwekkende service maak je van iedere klant een echte Printdeal.be ambassadeur!

Full-time · Printdeal.be, Antwerpen

Klanttevredenheid en First Contact Fix zijn de belangrijkste KPI’s. We werken niet met een standaard product, waardoor klantvragen en problemen enorm gevarieerd zijn. We werken zonder scripts. Hierdoor krijg jij veel vrijheid om naar jouw inzicht de klant op een passende manier te helpen!

Hoe ziet je dag eruit?

Om 9 uur krijg je je eerste telefoon nadat je net een nespresso of thee hebt gezet om de dag goed te beginnen. De klant wilt hulp bij het plaatsen van een bestelling. Daarvoor is hij bij jou aan het juiste adres en je helpt de klant met plezier verder.

Gelukkig heb je je koffie gehad ’s morgens want het belooft een drukke dag te worden. De volgende klant vraagt zich af waar haar bestelling blijft, ze had het pakket al verwacht. Je belt meteen naar onze logistieke partner om navraag te doen. Blijkbaar staat de order nog op een depot. Samen met de klant bekijk je wat de mogelijkheden zijn. Blijkbaar heeft de klant de bestelling echt wel vandaag nodig. Wij willen er alles aan doen om de klant goed te ondersteunen en verder te helpen, dus je zet een expres koerier in om het pakket op te halen en bij de klant nog dezelfde dag te leveren.

Later op de dag komt er een chataanvraag binnen van dezelfde klant. Ze wenst je te bedanken voor de goede service en is blij dat de bestelling nog op tijd bij haar is geraakt. Hier haal je voldoening uit, dus ben je klaar om de volgende klant blij te maken, want hier doe je het uiteindelijk voor.

Het team

Het team in Antwerpen bestaat uit 19 enthousiaste, hoogst gemotiveerde collega’s. We servicen zonder scripts onze klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Jij bent:

 • Mega enthousiast en je staat te popelen om klanten een 10+ ervaring te geven! Ervaring op een klantenservice afdeling is niet noodzakelijk, maar is een pré;

 • Blij met de vrijheid die je krijgt om problemen op jouw manier met klanten op te lossen;

 •  Een vlotte babbelaar en goed in zowel Nederlands als Frans;

 • Tot slot een open, sociaal persoon die graag in een team werkt en het ook leuk vindt om af en toe een game te spelen op bijv. onze Playstation 4. 


Wij bieden:

 • De vrijheid om de klant op jouw manier te helpen;
 • Samenwerken in een hecht, enthousiast en ambitieus team: we lachen met elkaar en willen samen de beste customer service worden in België;
 • Een marktconform salaris, maaltijdcheques, 13e maand en een 38u werkweek met 24 vakantiedagen!
 • Toffe gamezone met Playstation 4, Nintendo Switch en tafeltennistafel;

 • Leuke teamuitjes: zoals een escape room, een zomer -en kerstfeest, samen het WK kijken of gezellig samen op café gaan;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken en op ons kantoor op Het Eilandje;

 • Fantastische koffiemachine op kantoor.

Wil je weten hoe een dag van een klantenservice medewerker eruit ziet? Klik dan hier 

Enthousiast?

Mooi! Klik op de sollicitatie button of mail naar roel.thielens@printdeal.be, vul je gegevens in en je krijgt binnen 5 werkdagen feedback. We zijn benieuwd naar je!

Sluit jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan bellen we je even om telefonisch kennis te maken en een uitgebreid kennismakingsgesprek met Roel en Lisa te plannen. We zullen tijdens dat gesprek in gaan op jouw motivatie voor deze positie en we gaan in op jouw gesprek -en schrijfvaardigheden. Je krijgt een case waarin een klant een vraag/klacht heeft. Aan jou om te laten zien wat je kunt 😉

Zijn we na het gesprek positief? Dan plannen we een tweede gesprek waarbij je de kans krijgt om mee te kijken bij een van onze klantenservice medewerkers. Zo weet jij precies wat je van deze job kunt verwachten! Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk of we je een aanbod doen.

Vragen? Bel dan vrijblijvend met onze teamleider Roel: +32 (0)3 747 5701 of mail naar werkenbij@printdeal.beHet bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!