Designer (Product)

Solliciteer nu

Designer (product)

 Ben jij creatief? Heb je affiniteit met producten? En kun je goed conceptueel denken en zelfstandig werken? Kom dan ons marketingteam versterken als Product Designer in ons Studio Team.

Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een echt e-commercebedrijf en marktleider in online B2B-drukwerk. We bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt en zijn erg ambitieus.

Bij Drukwerkdeal willen we onze klanten laten zien hoe producten eruitzien wanneer ze gedrukt zijn. Omdat we geen echte logo’s kunnen gebruiken, ontwerp je als Product Designer fictieve logo’s, teksten en andere ontwerpen die onze doelgroep aanspreekt. Nadat je het ontwerp hebt afgerond, wordt het product gedrukt en gefotografeerd, waarbij jij aanwezig bent en instructies geeft. Zo zorg jij ervoor dat alle producten mooi zichtbaar zijn op de website van Drukwerkdeal.nl.

Het team
Binnen Deventer (en een flink eind daarbuiten) vind je geen enthousiaster en creatiever team dan het team waarin jij als Designer terechtkomt. Je maakt deel uit van een bruisende en ambitieuze afdeling, waarin jij als Designer deel uitmaakt van zowel ons Studio Team als ons Product Management Team. Als het ene idee nog niet volledig is uitgewerkt, wordt het andere idee al geopperd. Dat typeert onze afdeling.

Jij…

 • Wil 32-40 uur werken;

 • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Kunt goed plannen en organiseren en weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Je stelt de planning op, bewaakt deze en neemt hierin de lead;

 • Kunt goed zelfstandig en zorgvuldig werken, bent communicatief zeer vaardig en legt makkelijk contact met stakeholders;

 • Samen met het team bepaal je de doelgroep en vertaal je dit door naar de juiste content.

 • Hebt uitgebreide kennis van designprincipes en het gebruik van ontwerpprogramma’s en kunt conceptueel denken. Kennis over fotografie is een pré;

 • Kunt goed samenwerken. Als Product Designer ben je een spin in het web. Jouw werkzaamheden raken verschillende facetten en afdelingen binnen Drukwerkdeal.nl. Denk aan de afdelingen Product Management, Marketing en Supply Chain Management.

Wij bieden jou:

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken. Er wordt verwacht dat je minimaal twee dagen op kantoor bent;

 • Een salaris tussen de €2.490- €3.200 bruto op basis van fulltime en ervaring;

 • De ruimte voor ontwikkeling en om opleidingen en cursussen te volgen;

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • Een Nationale Nederlanden pensioenregeling;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);

 • Een reiskosten- en thuiswerkvoeding;

 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of een lekkere salade;

 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen tijdens een potje tafeltennis, Mario Kart, FIFA of darten. En je kan focussen op jouw fysieke gezondheid. Zo hebben we een sportschool in ons kantoorgebouw. Met onze personal trainer Dennis kan je gratis een voeding- en sport schema samenstellen;

 • Een gaaf zomer- en kerstfeest. Ook hebben we Crews die zich in onze organisatie inzetten voor duurzaamheid, vitaliteit en events.

Enthousiast?
Klik op de knop om jouw CV, motivatie en portfolio op te sturen.

Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle (recruiter) je even om kennis te maken. Zijn we daarna allebei enthousiast dan plannen we een eerste gesprek.

Heb je nog vragen of wil je gewoon kennis maken?
Bel, app of mail dan vrijblijvend met onze recruiter Daniëlle op 0682501157 of werkenbij@printdeal.be

Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar je zelf dus de moeite!

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!