Customer Care Specialist

Solliciteer nu

Customer Care Specialist/ Klantenservice medewerker

Krijg je energie van het blij maken van klanten? Zit het in jouw natuur om klanten te adviseren bij al hun vragen en stuur je met veel plezier het perfecte foutloze bericht naar onze klanten? Dan past deze functie helemaal bij jou.  

Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Als Customer Care Specialist ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Dit doe je via de chat, telefoon of de mail. Met jouw indrukwekkende (nieuwe opgedane) kennis over drukwerk en passend advies stel je klanten tevreden.  

Drukwerkdeal.nl produceert als internetdrukkerij talloze verschillende bedrukte producten. Geen product is standaard en alle producten worden gepersonaliseerd bedrukt. Daarnaast zijn onze producten op meerdere materialen te bedrukken en kan dit op verschillende manier afgewerkt worden. Hierdoor zijn onze klantvragen enorm gevarieerd en werken we zonder scripts. Bij ons krijg je veel vrijheid om naar eigen inzicht de klant op een passende manier te helpen. Zo krijg je de ruimte om je eigen persoonlijkheid terug te laten komen in het gesprek en zorg je voor een kleurrijk en persoonlijk gesprek.  

Jouw werkzaamheden 
Als Customer Care Specialist houd jij je bezig met verschillende klantvragen. Oplossingsgericht denken, keuzes maken, behulpzaam zijn en adviseren zijn dan ook jouw belangrijkste krachten. Zo zorg je er onder andere voor dat de klant na het opgeven van zijn/haar wensen het juiste product bestelt. Jij zet jezelf minimaal 32 uur per week volledig in om klanten te woord te staan.  

Betaald inwerktraject 
We gooien je natuurlijk niet in het diepe en willen jou zo goed mogelijk helpen in je nieuwe functie. In ons (betaalde) inwerktraject van maximaal 7 weken leren we je zoveel mogelijk kennis en vaardigheden voor een goede start. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je eerste keer in de mail, chat of telefoonlijn en is het geen enkel probleem dat je nog niet zoveel weet over onze producten. Dat komt vanzelf! 

Het team
Onze customer care afdeling bestaat uit ongeveer 70 enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Van maandag tot en met vrijdag helpen wij tussen 8:00 en 18:30 (in verschillende shifts) onze klanten met de meest uiteenlopende vragen. Samen doen we er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden!

Ruimte om jezelf te ontwikkelen 
Binnen Drukwerkdeal.nl vinden wij je ontwikkeling heel erg belangrijk. Met onze ontwikkelcyclus, de Scope, ben jij eigenaar van jouw eigen ontwikkeling. Zo helpen wij je ontwikkelen op verschillende vlakken met daarbij horende ondersteuning. Zo kun je gebruik maken van onze Orange Academy, waarin diverse online trainingen te volgen zijn.

Pas jij in ons team? Jij… 

  • Bent leergierig, onderneemt graag actie en kunt goed omgaan met veranderingen; 

  • Wordt blij van (telefonische) gespreksvoering en je bent in Nederlands en Engels communicatief vaardig in zowel spraak als schrift. Je weet de juiste vragen te stellen, kan goed luisteren en legt snel een connectie met de klant;  

  • Bent je flexibel en wilt je graag minimaal 32 uur per week volledig inzetten voor onze klanten; 

  • Hebt ervaring als klantenservice/ customer servicemedewerker of als verkoopmedewerker in een dynamische servicegerichte klantcontact omgeving (bijvoorbeeld ook horeca of servicegerichte winkel) of grafische kennis is een pre. 

Wij bieden jou: 

  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een reiskosten- en thuiswerkvergoeding en Pensioen bij Nationale Nederlanden;

  • De mogelijkheid om deels hybride te werken. Dit kan na een aantal maanden, zodat je goed bent ingewerkt;   

  • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen tijdens een potje tafeltennis, Mario Kart, FIFA of darten. En je kan focussen op jouw fysieke gezondheid. Zo hebben we een sportschool in ons kantoorgebouw. Met onze personal trainer Dennis kan je gratis een voeding- en sport schema samenstellen;

  • De mogelijkheid om voor €3 per dag gebruik te kunnen maken van onze lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of een lekkere salade;

  • Kwartaalborrels, zomer- en kerstfeest. Ook hebben we Crews die zich in onze organisatie inzetten voor duurzaamheid, vitaliteit en events; 

  • Echt weekend! Je hoeft niet in het weekend te werken, de laatste dienst sluit op maandag t/m donderdag af om 18:30 uur en op vrijdag om 17:30 uur. Een maand van tevoren wordt het rooster bekend gemaakt.  

Enthousiast? 
Klik nu op de knop en solliciteer!  

Sluit je motivatie, CV en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle  even om (telefonisch) kennis te maken en plannen we een gesprek met Nadine, Robert of Adri (Teamleiders Customer Care). Tijdens het eerste gesprek maken wij graag kennis met je, en kan je meekijken op de afdeling. Zo kan je een nog beter beeld krijgen van de functie en de werkzaamheden. Zijn we hierna allemaal positief? Dan zetten we een assessment uit en nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek.  

Heb je nog vragen? 
Whatsapp dan vrijblijvend met onze recruiters Daniëlle op 0682501157. Ook kan je mailen naar werkenbij@drukwerkdeal.nl  

Tot snel!  

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!