Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteer nu

Commercieel medewerker binnendienst


Full-time / Part-time · Drukwerkdeal.nl, Deventer

Drukwerkdeal.nl is een echt e-commercebedrijf en de marktleider in online B2B-drukwerk. We bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt (met Printdeal.be) en zijn erg ambitieus! De komende jaren willen we verdubbelen in klantomvang en omzet.

Voor het salesteam van Drukwerkdeal.nl zijn wij op zoek naar een nieuwe commercieel medewerker binnendienst. We zoeken hiervoor een resultaatgerichte salesprofessional die ervaren is in klantcontact en alles weet en/of wil leren over onze producten, druktechnieken en productielocaties.  

 Na een uitgebreid inwerktraject, waarin je door collega’s uit het salesteam wordt geholpen in de verschillende processen, word je uiteindelijk verantwoordelijk voor het opstellen van offertes. Het salesteam is een verlengstuk van de website. Onze klanten kunnen op Drukwerkdeal.nl duizend-en-een producten bestellen.  Maar wanneer onze klanten op onze site toch niet kunnen vinden wat ze zoeken, gaan wij aan de slag met een offerte op maat. Deze projecten variëren van een afwijkend formaat voor brochures, tot aan de complete winkelinrichting van een landelijke retailketen.

 Je schakelt met productielocaties over offertemogelijkheden en je hebt veel contact met Customer Care over offertegerelateerde vragen. Samen met de andere salescollega’s draag jij bij aan het vergroten van het marktaandeel en de omzet van Drukwerkdeal.nl!  

 Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het in goede banen leiden van grote orders, het voor- en nabellen van klanten vanuit ons CRM-systeem en het ontzorgen van een aantal ‘high value’ klanten. Binnen het salesteam werken we met een gesegmenteerde klantaanpak. Elke commercieel medewerker binnendienst is verantwoordelijk voor een eigen klantsegment, in samenwerking met een accountmanager.  

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?  

 • Je bent commercieel, resultaatgericht, communicatief en leergierig;

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het hebben van klantcontact in een commerciële omgeving;

 • Je bent in het bezit van grafische kennis (of bereid dit snel te leren);

 • Je bent een teamspeler die samen met collega’s mooie resultaten wil behalen;

 • Je bent stressbestendig en iemand die graag met concrete targets werkt;

 • Je wil minimaal 32 uur werken.

  Hoe ziet het team eruit? 

  Je komt te werken in een Salesteam van in totaal 14 collega’s, waarvan twee collega’s bij onze Belgische tak Printdeal.be in Antwerpen werkzaam zijn. We werken intensief samen en sparren veel met elkaar. We zijn gedreven om onze ambitieuze doelstellingen te behalen en we vieren onze successen met elkaar. Daarnaast is er altijd iemand te vinden om een potje FIFA, Mario Kart of tafeltennis mee te spelen in de pauzes!

  Wat krijg je:

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij een dynamische e-commerceorganisatie;

 • Een informele werksfeer bij het salesteam;

 • Een pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;

 • Reiskostenvergoeding- en/of thuiswerkvergoeding;

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om in overleg vanuit huis te werken;

 • Ruimte om opleidingen en cursussen te volgen;

 • De mogelijkheid tot een lunchbar met alles wat je nodig hebt voor een goed belegd broodje of een lekkere salade;

 • Fitnessruimte waarvan je gebruik kunt maken;

 • Een toffe gameroom om even stoom af te blazen;

 • Een volle eventkalender met onder meer ons jaarlijks zomer- en winterfeest.

  Enthousiast?
  Mooi! Klik nu op de knop en solliciteer!

  Stuur je motitvatie en CV naar ons op. Sluiten jouw motivatie en achtergrond aan op onze wensen? Dan belt Daniëlle (Recruiter) je om een intake te houden en plannen we eventueel een gesprek in met Maarten Nitert (Teamlead Sales Specialisten). Zijn we hierna van allebei de kanten positief? Dan volgt er een digitaal assessment en een tweede gesprek.

  Heb je nog vragen?

  Dan mag je Daniëlle altijd een berichtje sturen via 06382501157 of mail naar werkenbij@drukwerkdeal.nl 

  Werving- en selectiebureau? Drukwerkdeal.nl doet alleen zaken met zelf geselecteerde bureaus en met kandidaten op persoonlijke titel. Bespaar je zelf dus de moeite! 

   

Enthousiast over ons, maar is dit niet de vacature waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze andere vacatures of schrijf je dan in voor onze job alert. 

Het bedrijf
Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!